Hoe verloopt een fotoshoot?

*dit geldt ook voor fotoshoots met kleinere huisdieren

Voor de fotoshoot

Zodra de aanvraag is gedaan voor een fotoshoot bespreken wij alle belangrijke punten voor de shoot.

Het is belangrijk dat de locatie rustig en natuurlijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bos, heide, duinen of gewoon een weiland (zonder gebouwen op de achtergrond). Dit kan dicht bij jouw stal zijn of je komt ergens naartoe met je paard. 

LET OP: ik fotografeer alleen in provincie Utrecht of daar dichtbij. Twijfel je of jou locatie te ver weg is? Stuur zeker een berichtje, dan bespreken wij de mogelijkheden. 

Zodra de locatie is vastgelegd geef je ook door welk foto pakket je zou willen en komen we samen uit op een prijs die vooraf wordt betaald.

Je krijgt de allermooiste foto’s net voor zonsondergang maar een fotoshoot kan ook overdag gepland worden. Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst. 

Verder bespreken we ook wat je die dag aan doet. De kledingkeuze is erg belangrijk omdat de kleuren bij elkaar moeten aansluiten. 

Tijdens de fotoshoot 

Tijdens de shoot is er alle tijd om verschillende settings en outfits te gebruiken. Verder geef ik aanwijzingen over hoe je het beste kunt poseren en let ik erop dat je paard leuk kijkt.

Werkt je paard niet helemaal goed mee zoals je wel zou willen? Dat kan nou eenmaal gebeuren met dieren maar dat maakt niet uit! Hierdoor krijgt je juist spontane foto’s. Ik ga er wel vanuit dat je jouw paard kent en weet wat wel en niet kan zodat het veilig blijft.

Na de fotoshoot

Een aantal dagen na de shoot ontvang je een of twee na bewerkte foto’s (dit ligt aan het pakket dat je hebt gekozen) en een digitale uitzoek pagina. Mocht je hiervan extra foto’s willen bestellen kan dat altijd. De pagina blijft 3 weken zichtbaar dus de foto’s dienen voor die tijd uitgekozen te zijn. 

Zodra je hebt aangegeven dat je alle foto’s hebt uitgezocht ga ik aan de slag met bewerken! Binnen uiterlijk 3 weken ontvang je foto’s digitaal met logo.

Deze zijn voor online gebruik en mogen niet aangepast worden. 

Als je bepaalde foto’s privé wil gebruiken (bijvoorbeeld om af te drukken) kan ik die mailen zonder logo.

magische paarden foto

Contact